Tezos (XTZ) Kopen en Staken op Kraken tegen 6% Rente

Tezos XTZ Staken

Wat is Tezos (XTZ) en hoe kun je hier 6% rente per jaar mee verdienen? 

Tezos (XTZ) is een cryptocurrency en een op zichzelf aanpassend cryptografisch grootboek . De marktkapitalisatie is $ 1.887.339.295 en het 24-uurs volume is $ 86.604.844 op datum 16-06-2020. Je kunt Tezos staken tegen 6% rente per jaar op Kraken. Over de Tezos die je staked krijg je 2 keer per week deze rente uitgekeerd. Deze rente wordt direct ook gestaked waardoor je uiteindelijk meer dan 6% rente per jaar verdient over het aantal Tezos wat je in staking hebt. Als je dan gaat kijken wat de verwachting is van de prijsontwikkeling van Tezos (XTZ) is deze cryptomunt een erg interessante manier om je geld te laten groeien. Je kunt er ook voor kiezen om Tezos te staken op Binance.

Na Price Change
1 dag €2,08 -11.36%
1 week €2,35 0.38%
1 maand €3,82 20.45%
6 maanden €4,20 79.22%
1 jaar €5,49 133.95%

(bron https://www.crypto-rating.com/)

Staking Tezos (XTZ) Hoe werkt dit en wat zijn de mogelijkheden ?

Tezos blockchain-consensus wordt bereikt via Liquid Proof of Stake . Beleggers kunnen hun crypto gebruiken door te bakken of te delegeren . Op dit moment zijn 2 optie is om passief inkomen en uitzetten beloningen te verdienen met je Tezos investering zoals hieronder beschreven.

Delegeer Tezos

Jaarlijkse beloning:5.55%
Adj. Beloning:+0.56%
Complexiteitsbeoordeling:gemakkelijk
Risicoclassificatie:zeer stabiel
Standaardprovider vergoeding:11.35%

Bak Tezos

Jaarlijkse beloning:6.26%
Adj. Beloning:+1.27%
Vereist onderpand :8000 XTZ
Vergrendelingsperiode:14 d
Complexiteitsbeoordeling:heel moeilijk
Risicoclassificatie:matig

Veelgestelde vragen over Tezos (XTZ)

Hoe Tezos (XTZ) delegeren?

Het delegeren van Tezos is heel eenvoudig, veilig en kan binnen een paar minuten rechtstreeks in de portemonnee worden gedaan. Voor specifieke instructies is deze gids is erg nuttig.

Hoe kan ik Tezos zelfstandig bakken?

Om Tezos idependently te bakken, moet het minimaal 8.000 ꜩ zijn, omdat de bakrechten op rollen zijn toegewezen, waarbij 1 rol 8.000 represents vertegenwoordigt.

Voor het proces is het vereist om zowel een Tezos-knooppunt als de baker & endosser-client te hebben, die constant verbonden moet zijn met de stroom en internet.

Om veiligheidsredenen is het raadzaam om het knooppunt te onderhouden met regelmatige updates van het ontwikkelteam en het geld te beveiligen in een hardwareportefeuille.

Van welke netwerkstatistieken zijn de beloningen afhankelijk?

De individuele Tezos-beloningen zijn afhankelijk van de Block Rewards, Endorsement Rewards, Block Time, Daily Network Rewards en Total Staked.

Elk blok, één staker, wordt willekeurig geselecteerd om een ​​blok te bakken en 32 stakers worden geselecteerd om een ​​blok te onderschrijven, terwijl 1 ingezette munt telt als één “loterijticket”. De geselecteerde stakers hebben het recht om een ​​nieuw blok te creëren of te onderschrijven en ze via het netwerk uit te zenden. De bakker ontvangt vervolgens de blokbeloning en de kosten van alle transacties die met succes in dit blok zijn opgenomen. De Endorsers ontvangen de onderschrijvingsbeloningen.

Is er een risico om Tezos in te zetten?

Het delegeren van Tezos is erg veilig. De belegger houdt de controle over zijn privésleutels en stuurt de munten naar niemand. Delegeren is net als stemmen, waarbij het stemrecht is gekoppeld aan het aantal munten dat momenteel op het adres staat.

Het zelfstandig bakken van Tezo’s kan leiden tot slashing voor het geval uw knooppunt zich misdraagt ​​in de vorm van Double Baking of Double Endorsing.

Bereken hoeveel je kunt verdienen met het staken van Tezos (XTZ) met deze calculator

In deze Staking Calculator je kunt spelen met de bovengenoemde statistieken om de dynamiek te begrijpen en allerlei beloningsscenario’s te creëren.

Duik dieper

Tutorial 

Hoe Tezos te delegeren tutorial

Een Tezos Baker instellen (opdrachtregel)

 

1 Trackback / Pingback

  1. Is Kraken veilig in 2020? Beveiliging, Tutorial, & Review - Hulp bij beleggen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.