Hoe maak ik een Paxful account aan?

Stap 1: Ga naar Paxful.com

Paxful is een platform waar je Bitcoin en meer dan 300 andere cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en verhandelen met je creditcard, bankrekening of andere opties. Open gewoon hun officiële website en klik op “Registreren”.

Stap 2: Verstrek informatie over jezelf

Geef nu enkele gegevens over jezelf op hun registratiepagina in, zoals naam, e-mailadres en wachtwoord dat je voor het account gaat gebruiken. Nadat je al deze gegevens hebt ingevuld, kun je doorgaan met de volgende stap. Je moet ook akkoord gaan met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid voordat je verder gaat.

Stap 3: Bevestig uw telefoonnummer

Je moet nu je telefoonnummer bevestigen zodat ze weten dat het allemaal echt is wat er gebeurt met het account dat je aanmaakt bij Paxful. Geef je nummer in en selecteer uw landcode daarnaast om verder te gaan. Zodra dat is voltooid, wordt een verificatielink gestuurd naar het opgegeven nummer om uw identiteit te bevestigen voordat u uw Paxful-account activeert.

Stap 4: Voltooi de registratie

Nu moet alles wat u heeft ingevoerd worden bevestigd door te klikken op de knop ‘Account activeren’ onderin het scherm voor conclusie van het medicamentkeuzeproces. Als alles goed is gegaan, hebt u nu succesvol een Paxful-account gemaakt! Nu kun je Bitcoins veilig opslaan, kopen of verkopen op hun platform!