Fast Invest Review 2020: Mijn resultaten na 18 maanden

investeren in leningen vanaf 1 euro

Een van mijn favoriete activatypen is point-to-point leningen, waaronder leningen aan particulieren via internetplatforms in ruil voor rentebetalingen in de loop van de tijd. Point-to-point lending heeft een hoog rendement, kan volledig geautomatiseerd worden en als je het goed doet, is het risico laag.

。Klik hier om veilig en structureel geld te verdienen bij Fastinvest

Om mijn portefeuille te diversifiëren en mijn investeringsrisico te verminderen, ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om te investeren in nieuwe point-to-point kredietplatforms. In dit artikel zal ik een overzicht geven van FastInvest, een point-to-point kredietplatform met hoofdkantoor in Litouwen. Zoals vele platformen waarin ik geïnvesteerd heb, is dit platform aan mij aanbevolen door vele vrienden, dus ik wil het echt zelf proberen. Snelle investering totale rating en gemiddeld rendement van 13, 18% investering te garanderen wat ik graag uitstekende rendement elke lening terug te kopen garantie gemakkelijk te gebruiken automatische investerings-functie grote gebruikersinterface wat ik niet leuk vind. Na meer dan een jaar van platformbelegging kan ik zeggen dat levering is slechts de belofte, hoge rente, automatische beleggingsfunctie, die perfect zijn werk voltooit zonder verlies als gevolg van de terugkoopgarantie van elke lening; snelle investering in elke portefeuille – vooral in combinatie met andere point-to-point leenplatforms om de diversificatie van de portefeuille te verhogen. Natuurlijk zal ik dit artikel updaten omdat mijn investering in snelle investering , maar tot nu toe heb ik veel ervaring, en ik ben er zeker van om meer geld toe te voegen aan het platform.

Wat is een snelle investering?

Fast Invest is een peer-to-peer kredietplatform, gelanceerd in 2015, met hoofdkantoor in Litouwen en met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Op het moment van schrijven verstrekten zij investeringen in consumentenleningen aan investeerders in vier landen: het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen en Denemarken. Momenteel hebben zij meer dan 30000 investeerders uit 55 verschillende landen en hebben zij sinds de opening van het platform meer dan 13 miljoen leningen gefinancierd. Ze hebben ambitieuze doelstellingen om internationaal uit te breiden, door kantoren te openen in verschillende Europese landen, en meer recentelijk in Hongkong en Singapore.

Ze zijn ook herhaaldelijk erkend door de media, bijvoorbeeld, zakelijke tabloid is genomineerd voor de financiële prijs van 2019 omdat het het snelst groeiende investeringsplatform in de Britse markt is. Ze zijn ook opgenomen in de 50 snelst groeiende bedrijven in 2019 van de silicone-review.  Fast Invest heeft ook meer dan 300 reviews, met 4 sterren op 5, wat betekent dat mensen het platform als geheel echt waarderen en er uitstekende en consistente resultaten mee hebben.  

Wat kan ik terugkrijgen van Fastinvest?

Fast Invest biedt momenteel een gemiddeld rendement van 12,86%, wat niet ver afstaat van wat ze in rekenmachines publiceren. Sinds ik in augustus 2019 ben begonnen met investeren in het platform, zijn de rendementen ook stabiel. Zoals voor al mijn opmerkingen, kunt u meer details over mijn eigen rendementen op het platform zien aan het eind van dit artikel.

Is het veilig om te investeren op Fast Invest?

Het is echt goed dat ze alle garanties voor de terugbetaling van de lening bieden, wat betekent dat zelfs als de lener de lening niet teruggeeft, het platform uw geld terugstuurt en u investeert in de lening op Fast Ivest.

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Ik heb geld overgemaakt via TransferWise (wat ook geweldig is om te gebruiken, vooral als uw valuta niet op Fast Invest staat), en het staat eigenlijk binnen een paar uur op mijn Fast Invest rekening! Als dat eenmaal gedaan is, kunt u daadwerkelijk gaan investeren in leningen op het platform.

Zoals voor alle platformen die ik toevoeg aan mijn portfolio & beoordeling op deze site, heb ik ook geprobeerd om geld op te nemen van Fast Invest. Omdat ik TransferWise gebruikte, vroeg het team van Fast Invest me om een eigendomsbewijs van mijn TransferWise rekening te sturen, maar dat was gemakkelijk gedaan en mijn rekening werd in één dag geverifieerd. Ik kon dan met succes geld opnemen op mijn TransferWise rekening. Echter, in het geval dat u een traditionele bankrekening gebruikt om geld te storten, hoeft u deze extra stap niet te doen.

Investeren in leningen

We gaan zo meteen een duik nemen in de auto-investeringsfunctie van Fast Invest, maar zoals voor alle platformen denk ik dat het een goed idee is om eerst handmatig de beschikbare leningen te onderzoeken. Op Fast Invest is het vrij eenvoudig om door de beschikbare leningen te navigeren:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Wat je hier direct kunt zien is zoals ik al zei, de meeste leningen hebben een hoge rente, en ze komen allemaal met een terugkoopgarantie & de moneyback garantie. De meeste van hen zijn ook op korte termijn, wat geweldig is voor as een investeerder omdat het betekent dat je je geld sneller terugkrijgt, en het geeft ook betere leningen in het algemeen aan.

Het is ook heel gemakkelijk om details te zien voor elke lening, bijvoorbeeld deze in Denemarken:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Zoals voor veel leningen op het platform, is dit een consumentenkrediet, met een solide rente (13,50%), en ook een goede kredietnemer, omdat deze persoon verplichtingen zijn veel lager dan zijn maandelijkse inkomen.

Wanneer u in een aantal leningen investeert, zijn deze direct zichtbaar vanaf de pagina die uw investeringen samenvat, wat ook heel goed gedaan is op Fast Invest:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Het activeren van de Automatische Investeer functie

Laat u nu in de auto-investeringsfunctie van Fast Invest duiken, waarmee u uw investeringen op het platform volledig kunt automatiseren, en uw geld gewoon hard voor u kunt laten werken. Dit is echt gemakkelijk te doen binnen Fast Invest: u heeft een zeer duidelijke interface die u kunt gebruiken om een auto-invest portefeuille te creëren:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Hier is een screenshot van de instellingen die ik heb gebruikt voor mijn eigen auto-investeringsportefeuille op het platform:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months

Het is in principe wat ik altijd aanbeveel voor Peer-to-Peer leenplatforms: minimaal 12% rente, kortlopende leningen (minder dan een jaar), en het minimumbedrag per enkele lening (hier 10 euro). Hiermee bent u zeker van een solide portefeuille, vooral met de terugkoopgarantie die actief is op alle leningen op Fast Invest.

Mijn resultaten tot nu toe met Fast Invest

Zoals ik al eerder zei, ben ik al in augustus 2018 begonnen met investeren op het platform en kon ik direct rendement zien komen van de leningen waarin ik investeerde. Om mijn werkelijke rendementen op het platform te volgen, heb ik TrackInvest gebruikt om het werkelijke rendement van Fast Invest te berekenen aan de hand van de XIRR-formule, en ik krijg een werkelijk rendement van 13,18%, wat niet te ver afstaat van het getal dat op Fast Invest staat. Hier is ook de geschiedenis van de inkomsten die ik heb gegenereerd op Fast Invest sinds ik ben begonnen met beleggen:

Fast Invest Review 2020: My Results after 18 Months


Zoals je kunt zien op de grafiek, zijn de rendementen zeer consistent geweest, elke maand groeiend omdat ik alles weer op het platform heb geherinvesteerd. Op dit moment ben ik dus nog steeds erg tevreden over Fast Invest en ik zal in de toekomst blijven investeren op het platform. Ik zal dit artikel natuurlijk regelmatig bijwerken om u de voortgang van mijn portefeuille te laten zien.

Zou u moeten investeren in Fast Invest?

Ik heb een zeer goed gevoel over het platform – het heeft een geweldige interface, hoogrenderende leningen, en ook een terugkoopgarantie op alle leningen om uw fondsen te beschermen. Plus, de auto-investering functie is echt gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om uw investeringen op het platform volledig te automatiseren.

Na meer dan een jaar investeren op het platform, kan ik nu zeggen dat het precies heeft geleverd wat was beloofd, met grote rentetarieven, een auto-investeringsfunctie die zijn werk perfect doet, en geen verliezen dankzij de terugkoopgarantie op elke lening.

Ik raad daarom aan om Fast Invest toe te voegen aan elke beleggingsportefeuille – vooral in combinatie met andere Peer-to-Peer leenplatforms, om zo diversificatie aan je portefeuille toe te voegen. Ik zal dit artikel natuurlijk updaten omdat ik meer resultaten heb van mijn belegging op Fast Invest, maar tot nu toe had ik een geweldige ervaring en ik zal zeker meer geld toevoegen op het platform.

Vanzelfsprekend, als je vragen hebt over het platform & mijn ervaring met Fast Invest aarzel dan niet om ze hieronder te delen!

Disclaimer: Hulpbeleggen.nl biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.