Beleggen in aandelen met DeGiro

degiro goedkoop beleggen

Sinds 2 jaar beleg ik via DEGIRO. Ik heb hier mijn DEGIRO ervaringen weergegeven in deze review.

DEGIRO is een broker waar je als particulier op de beurs aandelen, obligaties, opties en tegenwoordig ook Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Ik had hier mijn eerste successen met Cannabis aandelen zoals Canopy en Aphria. . Ze zijn actief in 18 landen in Europa en onderscheiden zich door lage kosten. 

In Nederland heb je diverse brokers, zoals DEGIRO, Binck, Lynx en Flatex. Vaak is je eigen bank ook een broker.

Waar ik bij een broker op let zijn veiligheid, kosten, handelsmogelijkheden in indexfondsen en service. Veiligheid staat bij mij voorop, daarna komen kosten. Hoge kosten zijn namelijk dodelijk voor je rendement.

DEGIRO welkomstbonus

Via deze link krijg je een welkomstbonus bij Degiro

Veilig beleggen bij DEGIRO

Veiligheid staat voorop bij beleggen. Je wilt geen risico lopen dat jouw beleggingen kwijt raken mocht er iets fout gaan.

DEGIRO veiligheid: beleggerscompensatiestelsel

Het risico dat je jouw belegde vermogen bij een faillissement van een broker of bank kwijt bent is in Nederland vrij klein. Alle brokers en banken zoals dus de DeGiro ook moeten het belegde geld wat is omgezet in alle vrijwel alle financiƫle producten die ze aanbieden van alle hun klanten namelijk scheiden van het eigen vermogen. Jouw beleggingen zitten om deze reden bij DEGIRO in een aparte B.V. Als DEGIRO failliet gaat zijn jouw beleggingen hiermee gewaarborgd

DEGIRO apart bewaarbedrijf

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.